HTTPS://EVISATRAVELLER.MFA.IR/FA/REQUEST/APPLYREQUEST/ NO FURTHER A MYSTERY

https://evisatraveller.mfa.ir/fa/request/applyrequest/ No Further a Mystery

https://evisatraveller.mfa.ir/fa/request/applyrequest/ No Further a Mystery

Blog Article

۳در مرحله بعد بر روی دکمه (درخواست فردی روادید) کلیک کنید.

ارتباط با ما ارتباط با وزارت امور خارجه ارتباط با ما ارتباط با ما ارتباط با وزارت امور خارجه

در گذشته، هنگامی که فردی قصد سفر به کشور دیگیری را داشت، باید از طریق مراجعه حضوری به سفارت یا دفتر کنسولگری کشور مقصد، برای ثبت درخواست روادید و دریافت آن اقدام می نمود.

لازم به ذکر است افرادی که برای اولین بار درخواست روادید می دهند، لازم است شخصاً با همراه داشتن مدارک به بخش کنسولی سفارت مراجعه نمایند.

- دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همچنین مطالبه مدارک و یا مستندات دیگر دارای اختیار است.

سازمان ها و نهادهای دولتی که بنابر مناسبت های مختلف، میزبان مقام های سیاسی خارجی در کشور می باشند، می توانند از طریق قسمت سازمان ها و نهادهای دولتی سایت روادید الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران، درخواست مربوط به ویزای الکترونیکی برای مقام های خارجی میهمان را ثبت نمایند. 

برای دریافت روادید (ویزا) ورود به جمهوری اسلامی ایران، درخواست کننده باید به سامانه روادید الکترونیک  وارد شده و درخواست خود را ثبت نماید. همه جزئیات درباره روادید، در این سامانه قابل دیدن است.

در گذشته، اتباع خارجی برای ورود به یک کشور، باید از read more طریق مراجعه حضوری به سفارت یا دفتر کنسولگری کشور مقصد، برای ثبت درخواست روادید و دریافت آن اقدام می نمودند. اما درحال حاضر، در بسیاری از کشورهای جهان، ثبت درخواست روادید به شکل الکترونیکی و از طریق سایت های اینترنتی انجام می گیرد.

ارتباط با ما ارتباط با وزارت امور خارجه ارتباط با ما ارتباط با ما ارتباط با وزارت امور خارجه

توریست جهانگرد نظرسنجی سامانه شکایات پیگیری شکایت فرم پیشنهاد اصلاح فرآیند پیگیری اصلاح فرآیند

ورود اتباع خارجی به هر کشور به هر دلیلی از جمله درمان، کار و تحصیل، مستلزم اخذ اجازه ورود به آن کشور از سوی دولت مربوطه بوده که این اجازه در مقررات بین المللی فعلی از طریق سندی صادر می شود که به آن ویزا یا روادید گفته می شود.  

چه اشخاصی می توانند در سامانه روادید الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران درخواست ویزا دهند؟

خانواده ازدواج طلاق مهریه نفقه حضانت سایر موضوعات خانواده عقود و قراردادها بیع اجاره رهن وقف ضمان بیمه سایر عقود حقوقی مالکیت ارث وصیت کار و استخدام ثبت احوال سایر موضوعات حقوقی کیفری سرقت قتل ضرب و جرح رابطه نامشروع کلاهبرداری خیانت در امانت جعل جرایم رایانه ای سایر موضوعات کیفری تجاری شرکت ها اسناد تجاری ورشکستگی امور بانکی تجارت بین الملل مالیات مجوزها سایر موضوعات تجاری آیین دادرسی آیین دادرسی مدنی آیین دادرسی کیفری ادله اثبات دعوی مراجع دادگستری آشنایی با مراجع قضایی آشنایی با مراجع غیر قضایی انواع اوراق قضایی

در گذشته، اتباع خارجی برای ورود به یک کشور، باید از طریق مراجعه حضوری به سفارت یا دفتر کنسولگری کشور مقصد، برای ثبت درخواست روادید و دریافت آن اقدام می نمودند. اما درحال حاضر، در بسیاری از کشورهای جهان، ثبت درخواست روادید به شکل الکترونیکی و از طریق سایت های اینترنتی انجام می گیرد.

Report this page